Barion Pixel Ismerj meg közelebbről! – Smoozy Handmade

Ismerj meg közelebbről!

Jackson-Garaja Zita vagyok és 2011-ben találkoztam először az amigurumi horgolással.

Horgolni autodidakta módon tanultam meg.  2012-ben megszületett az első keresztfiam és ez ösztönzött arra, hogy mélyebben bele ássam magam a horgolt játékok készítésébe.

Mindenképpen természetes anyagokból készült, egyedi játékokat szerettem volna neki ajándékozni ezért nagyon nagy hangsúlyt fektettem, hogy bevizsgált EU által engedélyezett baba barát fonalakkal dolgozzak és a tömőanyag amit használok jó minőségű és antiallergén legyen.

Jackson-Garaja Zita, a Smoozy Handmade megálmodója
Horgolt állatok és horgolási minták a Smoozy Handmadetől
fotó: Praktika Magazin

Ő lett az én kis személyes tesztelőm akin kipróbálhattam mennyire bírja a horgolt játék a nyúzást, dobálást, ráncigálást és melyek azok a játékok amik igazán lekötötték a figyelmét.

Rájöttem, hogy bármit el lehet készíteni horgolással a horgolt állatok, baba játékoktól kezdve a készségfejlesztő kreatív játékokig. Mivel sok mindent nem találtam meg az interneten így elkezdtem mintákat tervezni…. és imádtam. Szenvedélyemmé vált mivel a horgolás megnyugtatott, teljesen kikapcsolt és végre kiélhettem a kreativitásomat.

Mára rengeteg mintám van a kedvenceim a készségfejlesztő horgolt játékok és a játékkonyhai kiegészítők. A legnagyobb öröm számomra mikor anyukák, nagyik, nagynénik, keresztanyukák, barátnők küldenek fotót az elkészült általam tervezett játékról  vagy a gyermekről aki épp játszik a játékkal.

Hiszem ha valami szeretettel készül, az meglátszik az elkészített terméken is. Csodás Napot, Jó nézelődést és vásárlást kívánok!

Aktuális ajánlatok szorgoskezű alkotóknak